THUISBATTERIJEN

Duurzame energieopslag met een thuisbatterij via Kinot Solar Power
Als u op zoek bent naar een efficiënte manier om zonne-energie op te slaan en uw afhankelijkheid van het stroomnet te verminderen, dan kunnen thuisbatterijen de oplossing bieden.
Waarom investeren in een thuisbatterij?
Door te kiezen voor een van onze thuisbatterijen kunt u zelf opgewekte energie opslaan en zo minder afhankelijk zijn van uw energieleverancier. Dit betekent dat u minder hoeft te betalen voor uw energieverbruik en u maximaal rendement geniet van uw zonnepanelen.
Duurzame energieopslag met een thuisbatterij via Kinot Solar Power
Een investering in een thuisbatterij kan variëren, afhankelijk van het vermogen dat u nodig heeft. Bij Kinot Solar Power richten we ons op het bieden van oplossingen op maat, passend bij uw budget en energiebehoeften.

We willen u er ook op wijzen dat er premies beschikbaar zijn van de Vlaamse overheid om de kosten van uw investering te verlagen.
Zonnepanelen
Laadpalen
Slimme Energiesystemen
Wat u kunt besparen met een thuisbatterij
Een gemiddeld gezin met een jaarlijks stroomverbruik van 4000 kWh kan zijn eigen verbruik met behulp van een thuisbatterij opvoeren tot 60% van de totale energiebehoefte, vergeleken met slechts 30% zonder zo'n batterij.

Deze batterij van 5,8 kWh kost het gezin, na toepassing van de premie en inclusief een hybride omvormer, 2500€. Het resultaat? Waar het gezin zonder batterij op jaarbasis 430€ zou besparen op hun elektriciteitsrekening, kan dit bedrag oplopen tot wel 700€ als ze de batterij wel installeren!

Het gebruik van een thuisbatterij kan aanzienlijk bijdragen aan uw energiebesparingen. Uw zonnepanelen leveren overdag mogelijk meer energie dan u nodig heeft. Met een thuisbatterij kunt u die overtollige energie opslaan voor gebruik op een later tijdstip. Dit verhoogt uw zelfverbruik en reduceert de energiekost nog verder.
De duurzaamheid van onze thuisbatterijen
Bij Kinot Solar Power zijn we trots op de kwaliteit en duurzaamheid van onze thuisbatterijen. U kunt verwachten dat uw batterij ongeveer 15 tot 25 jaar meegaat. Met een hoge kwaliteit batterij van Kinot Solar Power, kunt u rekenen op een duurzame bron van energie voor vele jaren.
Koppeling met een laadpaal
Dit is vooral voordelig voor particulieren die een elektrische of hybride auto bezitten. Met deze opstelling kunnen zij zelf energie opwekken voor het opladen van hun voertuig. Dit is bijzonder gunstig voor mensen die een digitale meter hebben en daardoor niet van een terugdraaiende teller kunnen profiteren - het vormt een aanzienlijke meerwaarde.

Bovendien biedt het ook voordelen voor bedrijven. Werknemers met een elektrische auto kunnen zo efficiënt van stroom worden voorzien.

Gratis offerte

Bent u geïnteresseerd in onze thuisbatterijen of wilt u meer weten over deze innovatieve manier van energieopslag en beheer, neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend plaatsbezoek en gratis offerte. Bij Kinot Solar Power staan we klaar om u te helpen met uw energiebehoeften en helpen we u graag verder naar een duurzamere toekomst met zelf opgewekte energie.

  Spreek een Expert

  Naam

  Telefoon

  e-Mail

  Straatnaam

  Postcode

  Gemeente

  Kies een optie

  Plaats hier uw bericht

  Duurzame energie voor een groene toekomst door innovatieve zonne-energie-oplossingen.
  Contact
  Sociale Media
  © 2023 Kinot Solar Power • Onze regio's • Privacy & cookiesWebpartners • RegioWebsites.be
  Kinot Solar Power is a division of Finishing Company BV